Over mij

Over mij - Dogstyling Buitenhof

Mijn naam is Kitty Luiken, en ik heb sinds 1989 mijn eigen trimsalon. Eerst in Overijssel, en daarna in de stad Groningen. Sinds begin 2019 is trimsalon Dogstyling Buitenhof gesitueerd in Bad Nieuweschans, waar ik met mijn man en onze koningspoedels Silvester en Dickens woon.

Een mooie combinatie van ervaring en passie
In de afgelopen drie decennia heb ik veel praktijkervaring opgedaan, daarnaast heb ik specialisatiecursussen gevolgd en het diploma KK1 (kynologische kennis) behaald. Nog steeds bezoek ik regelmatig beurzen en shows in binnen- en buitenland, en lees ik alles wat ik kan vinden op het gebied van voeding, gedrag en vachtverzorging van honden.

Ik blijf graag bij op het gebied van alle nieuwste ontwikkelingen, wat u terugziet in de apparatuur en shampoos die ik gebruik. In Dogstyling Buitenhof wordt alleen gewerkt met de beste kwaliteit producten, om zo het beste resultaat te behalen op het gebied van vachtverzorging van uw viervoeter.

Wat kan ik bieden aan u en uw hond?

Elke dag geniet ik van het werken met honden, dat ik van mijn passie mijn beroep heb mogen maken vind ik fantastisch. Ik beschouw elke hond die voor een behandeling in mijn salon komt, als een mooie uitdaging om hem op zijn mooist weer aan zijn baasje mee te kunnen geven. Het welzijn van de hond tijdens de behandeling is voor mij het belangrijkst.

Uw hond moet zich op zijn gemak voelen in mijn salon. Het is wellicht niet de meeste snelle manier, maar wel die met de meest positieve ervaring. Wanneer een hond wat meer tijd nodig heeft om te wennen, dan wordt hem dat hier gegund. Bij Dogstyling Buitenhof is het niet snel brengen-en-halen, hier bieden wij een ontspannen trimervaring waarbij de gemoedstoestand van de hond ├ęcht telt.

Advies, passend bij de vacht van uw hond
Onder het genot van een kopje koffie of thee mag u de behandeling bijwonen. Hierbij is er alle tijd voor het beantwoorden van vragen, en deel ik graag tips op het gebied van een goede vachtverzorging.

Online een afspraak maken bij trimsalon Dogstyling Buitenhof in Bad Nieuweschans

Ik adviseer mijn klanten om afspraken in het voren te plannen, om last-minute teleurstellingen te voorkomen. U kunt eenvoudig online een afspraak maken via de button onderaan elke pagina op deze website.

Ik hoop u en uw hond(en) binnenkort te mogen verwelkomen!

Contact via Whatsapp

Deze website werkt het beste als u de cookies voor social media en statistieken accepteert.