Vachtverzorging

Vachtverzorging Dogstyling Buitenhof

In een slecht verzorgde vacht komen vaak klitten voor, die stof en zand vasthouden en een broedplaats zijn voor vlooien. Klitten worden mede veroorzaakt door losse haren van de ondervacht die er niet regelmatig uitgekamd worden. Klitten ontstaan o.a. vaak in de oksels en liezen en kunnen pijnlijk zijn bij het bewegen.

Als klitten niet uit de vacht verwijderd worden, kan de vacht gaan vervilten en de huid afsluiten, met als gevolg dat de huid geïrriteerd wordt. Regelmatig kammen/borstelen, afhankelijk van het type vacht, is dus belangrijk. Langharige vachten moeten 1x in de week doorgekamd worden, vooral de plekjes waar de vacht snel in elkaar gaat zitten.

Een bezoek aan trimsalon Dogstyling Buitenhof is een traktatie voor elke hond

Bij trimsalon Dogstyling Buitenhof is veel ervaring met het verzorgen van een diversiteit aan zowel lang- als kortharige vachten. U kunt bij ons terecht me uw bouvier, schnauzer, terriër en ander hondenras. Alleen het behandelen van de zeer grote, langharige rassen, zoals Berner sennen vraagt om een grotere salon, en is bij ons helaas niet mogelijk.

Ik gebruik uitsluitend de kwaliteitsshampoo en -verzorgingsproducten van hondenverzorgingslijn Special One en van Fraser. Deze producten zijn vrij van parabenen en siliconen, en gemaakt op basis van algen en etherische oliën, en niet getest op dieren. Zo bent u verzekerd van een veilige en verantwoorde behandeling.

Meer weten of direct online een afspraak boeken?
Heeft u vragen over de verzorging van de vacht van uw hond? U kunt mij altijd bellen of mailen.

Voor het maken van een reservering, klikt u op de button onderin. U ontvangt van ons nog een mailtje ter bevestiging, met de afspraakgegevens.

Wij kijken bij elke behandeling de oren van uw hond na. Tevens kunt u gratis bij ons terecht voor het knippen van de nagels, ook als u geen trimbehandeling bij ons afneemt.

Bekijk ook onze pagina met tips voor de verzorging van de vacht van uw hond in de wintermaanden.

Wilt u nog meer zien? Ga dan naar de pagina Diensten.

Contact via Whatsapp

Deze website werkt het beste als u de cookies voor social media en statistieken accepteert.