Trimmen

Trimmen Dogstyling Buitenhof

In mijn trimsalon gebruik ik de volgende technieken; Knippen, effileren, scheren, plukken (met de hand), ontwollen en ontklitten. Elk ras wordt in de daarbij behorende rasstandaard getrimd, natuurlijk worden daarbij de wensen van u als eigenaar gerespecteerd. In principe is alles mogelijk, mits het de gezondheid van de niet hond schaadt.

Uiteraard wordt uw hond gewassen als u dat wenst en worden altijd de nagels en oren gecontroleerd en indien nodig respectievelijk geknipt en uitgeplukt. Ik gebruik uitsluitend kwaliteitsproducten, waaronder de hondenshampoolijn Special One. Hierdoor bent u verzekerd van een goed en bovenal veilig en verantwoord resultaat.

Het voorkomen van trimstress begint met rust in de salon

Uw hond is als enige in mijn salon, dit om onnodige stress te voorkomen. Voor de gespannen hond neem ik extra tijd om deze rustig te laten wennen. Voor puppy's van tien tot twintig weken zijn er de wenmomenten, zodat zij als onderdeel van hun opvoeding het bezoek aan mijn trimsalon gaan normaliseren.

Online een afspraak maken bij Dogstyling Buitenhof
U bent van harte welkom om bij de behandeling te blijven als u dat wilt, koffie of thee staat voor u klaar. Klik voor het maken van een reservering op de rode button onderaan de pagina.

U ontvangt van ons nog een mailtje met uw afspraakgegevens.

Wilt u nog meer zien? Ga dan naar de pagina Diensten.

Contact via Whatsapp

Deze website werkt het beste als u de cookies voor social media en statistieken accepteert.